Realisaties

Realisaties

Totaalrenovatie van een woning te Antwerpen.

Deze klant wilde een totaalrenovatie van de bovenste verdieping van hun woning.  Wat voordien een oude zolderverdieping was werd door ons omgetoverd tot een master bedroom met ensuite badkamer met de sfeer van een luxueuze hotelsuite.  We startten met de afbraak, het plaatsen van dakisolatie en werkten de volledige ruimte af met kwalitatieve materialen.

“De werken door Koreno werden vakkundig uitgevoerd door ontzettend fijne vakmensen. Stuk voor stuk stielmannen. Erg tevreden over het resultaat!”  Angela

Renovatie van een rijhuis.

Een oude keuken werd volledig gerenoveerd.  Van vloeren tot plafond.  Van kasten en elektrische toestellen tot de afwerking.

“Wij deden een beroep op Koreno om onze droom keuken op maat te laten maken. Van A-Z werden wij op een professionele wijze verder geholpen en ondersteund aan een scherpe prijs ! We zijn erg tevreden van Johan en zijn team.  Alvast bedankt. Groetjes”  Jasmine & Mike

Totaalrenovatie van een losstaande woning.

Een volledige vernieuwing van deze villa met kwalitatieve materialen.  Dat was onze opdracht.  Muren werden uitgebroken, nieuwe vloeren werden gekozen, onze vakmannen startten met de werken en enkele maanden later kon de eigenaar van deze woning genieten van een totaal vernieuwd, modern interieur.

“Zeer fijn om met Johan en co samen te werken. Altijd van zijn woord, correcte opvolging en correcte prijzen.”  Pieter

Totaalrenovatie van appartementen voor een investeerder.

Een lokale vastgoed investeerder contacteerde ons om een klein, verouderd, appartementsgebouw te renoveren.  De appartementen zouden nadien individueel verkocht worden.  Resultaat: 2 weken na oplevering van de werken waren alle 4 de appartementen verkocht. Ondertussen heeft Koreno voor deze investeerder al meer dan 15 appartementen gerenoveerd……

“Dankzij Johan & co verlopen onze projecten steeds super vlot en volgens de juiste aanpak. Hun vriendelijkheid en enthousiasme die we er bij krijgen maken het des te aangenamer om met Koreno te werken!! Bedankt Johan!”  Lisa

Het afgewerkte resultaat van de totaalrenovatie van een villa in Kasterlee.

Een villa afgewerkt met topmaterialen om jarenlang elke dag van te genieten.

“De werken door Koreno werden vakkundig uitgevoerd door ontzettend fijne vakmensen. Stuk voor stuk stielmannen. Erg tevreden over het resultaat!”  Angela

Kantoorrenovatie te Antwerpen.

Een commerciële ruimte die reeds lange tijd leeg stond.  Op een toplocatie in Antwerpen.  Op de foto’s zie je de werken in uitvoering en 3D-impressies hoe alles er uit zal zien.  Ben je benieuwd naar het eindresultaat?  Breng dan een bezoek aan onze kantoren op de Orteliuskaai in Antwerpen om het eindresultaat te bekijken.

“We hadden al contact gezocht met verschillende totaalaannemers. Telkens kregen we offertes die totaal over (onrealistisch) budget zaten en bijkomend leek het erop dat ze ook geen echte interesse hadden in ons gezien ze hun offertes niet opvolgden of onze opmerkingen negeerden of erger, weglachten.

We stonden net op het punt alles gewoon zelf in handen te nemen tot we langs de kaaien in Antwerpen aan het wandelen waren en het kantoor opmerkten. Achter Koreno bleek Johan, de zaakvoerder, te zitten die ons te woord stond. Johan heeft ruime ervaring in de bouw en geeft een realistisch beeld weer van de realiteit. Een supersympathieke man die uiteraard commercieel is maar die wel duidelijk kan aangeven met zijn ervaring wat de mogelijkheden en beperkingen zijn.  Na ons eerdere fiasco met andere totaalaannemers waren we niet de makkelijkste maar eerder kritische klanten. En wat deed Johan? Ons binnen de week een totaalofferte geven en hij wist ons vertrouwen helemaal te winnen door met veel interesse in ons als klant, te luisteren waar onze vrees lag en samen met ons alles te finetunen. We zitten nu in de eerste fase, namelijk de afbraak en we kunnen alleen maar juichen. Ook omdat het al start een maand na ondertekening van de offerte (offerte van de andere aannemers liet een maand op zich wachten en 1 vroeg daar al 1500 euro voor, Koreno dus binnen de week en gratis) maar vooral omdat we het gevoel hebben een echte partner te hebben die ons met veel goesting aan een huis/thuis gaat helpen en al even trots zal zijn op het eindresultaat als ons en dus niets aan het toeval zal overlaten om hier een prachtwoning van te maken. We kunnen dus eigenlijk niets anders zeggen dat ons traject tot nu toe al vlekkeloos verlopen is. Het enige dat we ons beklagen is dat we hen niet vroeger gevonden hadden. Door het geknoei van de concullega’s hebben we gigantische vertragingen opgelopen en dit zou hier niet voorgevallen zijn.

Enkele zaken die ik nog kan highlighten. Een zeer goede communicatie, er is zelfs een whatsappgroepje van de werf waardoor er efficiënt gecommuniceerd kan worden. In de wereld van aanneming is dit een unicum (dit is mijn 3e verbouwing dus communicatie is iets dat ik al zo vaak heb weten de soep in lopen).  Iedereen op het kantoor kent jou als klant dus er is steeds opvolging.

Heel vriendelijke en aanspreekbare mensen op de werf. Ze leveren ook proper werk af.”  Glenn

"Van klasse geniet je elke dag"

Zit je met renovatiedromen? Wil je eens graag vrijblijvend met iemand uit het vak praten over de mogelijkheden en de haalbaarheid van je project?

kantoor Antwerpen

Orteliuskaai 1

2000 Antwerpen

kantoor Kasterlee

Olensteenweg 17

2460 Kasterlee – Lichtaart

Tel. 03 337 45 20

Gsm 0499 74 37 87

info@koreno-renovatie.be

Onze kantoren te Antwerpen en Kasterlee zijn open op afspraak. Maak een afspraak op info@koreno-renovatie.be of op 0499 74 37 87.

Scroll naar boven